پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 226646
تخم مرغ را هرگز نشوييد
تاریخ انتشار : 1395/07/22 12:31:18
نمایش : 1150
يک متخصص تغذيه و صنايع غذايي گفت: شستن تخم مرغ روزها قبل از مصرف و نگهداري آن در يخچال موجب آلودگي و نفوذ ميکروبها به داخل تخم مرغ مي شود.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، دکتر فرزاد شيدفر افزود: بهتر است پس از خريداري تخم مرغ در منزل تخم مرغ شسته نشود، اين کار باعث نفوذ بيشتر ميکروبها به داخل تخم مرغ مي شود . به ياد داشته باشيم که برخي از ميکروبها از جمله سالمونلا در داخل تخم مرغ خيلي سريعتر ايجاد آلودگي مي کنند و مي توانند سبب آلودگي تخم مرغ و غذاهايي شوند که تخم مرغ در آنها حرارت کافي نديده است.

وي با اشاره به اينکه در بسياري از کشورهاي اروپايي آلودگي تخم مرغ به سالمونلا اپيدمي هاي بسياري را به وجود آورده است در مورد شناسايي تخم مرغ سالم گفت :يکي از راههاي شناسايي تخم مرغ سالم اين است که آن را در درون آب قرار دهيم و اگر تخم مرغ روي سطح آب قرار گيرد اين نشان مي دهد که تخم مرغ کهنه است و نبايد مصرف شود و تخم مرغ سالم در ته آب و به شکل افقي قرار مي گيرد .

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران افزود : همچنين چنانچه تخم مرغ شکسته شود و زرده و سفيد مخلوط شود اين امر نشان دهندگي کهنگي تخم مرغ است چرا که زرده و سفيده تخم مرغ سالم جدا از يکديگر قرار دارند و مخلوط نمي شوند .

وي در مورد تخم آبپز نيز خاطر نشان کرد: در تخم مرغ آبپز زرده نبايد به بدنه تخم مرغ چسبيده باشد همچنين نبايد زرده در تخم مرغ تازه و طبيعي هويدا باشد و بايد ميان سفيده مخفي شده باشد .

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html